Vores Arbejde

Firmaet formål var i tidernes morgen at nedrive huse og videresælge de gedigne byggematerialer som der er at finde i alle huse og bygninger.

Det gør firmaet stadig og som snart en af de få nedrivningsfirmaer i Danmark har vi en hal på firmaadressen hvor disse ting bliver ordnet og rengjort til videre salg.

Det kan være døre, vinduer, toiletter, gulvbrædder, køkkenskabe, el artikler, næsten alt kan genbruges.

Vi opkøber også byggematerialer fra ombygninger og anden nedrivning.

Der kommer nye byggematerialer hjem hver dag, så det du ikke finder i dag finder du måske i morgen, alt salg foregår fra firmaadressen Lucernevej 26, Nordlunde, 4900 Nakskov.

Gode medarbejdere er Alfa & Omega

Gode medarbejdere er lig med et godt resultat og grunden til at Dem Fra Nordlunde kan udføre en nedbrydning på den mest sundheds og miljørigtige måde

Samtidig bliver arbejdet udført til den aftalte tid og pris

Vores medarbejdere bliver løbende underrettet om de nye tiltag der hele tiden sker i virksomheden

Dem Fra Nordlunde har ligeledes et godt samarbejde med det lokale jobcenter om virksomhedspraktik og arbejdsprøvning

Et veldrevet familiefirma med mere end 40 års erfaring

Alle nedrivninger bliver udført selektiv, det vil sige at der som regel er en sjakleder og et par mand som noget af det første bliver bygningen tømt for affald og løst inventar, derefter starter miljøsaneringen op, hvis der har påvist noget der skal saneres, men i mange huse og bygninger fra 50’erne og helt op til 80’erne kan der forekomme stoffer som asbest, PCB og ikke mindst bly, vores erfaring viser der næsten altid er sundhedsskadelige stoffer i næsten alle bygninger