Hvad er PCB?

PCB er et giftigt stof, som i perioden 1950-1977 især blev anvendt i byggematerialer, såsom fugeprodukter, termoruder, kondensatorer i lysstofarmaturer og specialmalinger.

Det gjorde det, fordi det havde mange gode egenskaber. PCB blev efter 1977 forbudt, da man fandt ud af, at materialet er sundhedsskadeligt.

Faktisk er det blandt verdens mest farlige miljøgifte.

Miljø- og Energistyrelsen vurderer, at 75% af bygninger der er opført eller renoveret mellem 1950-1977 indeholder PCB. Har du en bygning fra denne periode, så skal du reagere på det og hvis du er i tvivl, kan du nemt få testet, om der er PCB i indeluften.

Har du PCB i indeluften, så er vi din gode samarbejdspartner til at få det udbedret.

dingeo.dk kan du tjekke om en given adresse er i risikogruppen for at have et for højt indhold af PCB i indeluften

Vi er certificeret PCB-forseglere

PCB forsegling skal udføres af specialuddannede firmaer og med de rette produkter.

Dem Fra Nordlunde er certificeret ProSeal licenshaver

ProSeal er udviklet af Sealing Group, som har haft et samarbejde med Teknologisk Institut siden lanceringen.

ProSeal PCB forsegler er i 5 år blevet testet i klimakamre og bliver det fortsat. Resultaterne er veldokumenterede og yderst effektive, og produktet tilbageholder mindst 99% af giftstoffet i primærkilden.

Kontakt os med det samme for uforpligtende rådgivning og vejledning, uanset hvor langt du er i processen.

Med ProSeal PCB forsegler får du en effektiv og økonomisk løsning på problemet. Den virker ved, at PCB’en bliver “lukket inde”, så den ikke længere forurener indeklimaet. På denne måde slipper du for omkostningstunge saneringer, men kan hurtigt have en ejendom med værdier, der ligger under den nedre aktionsværdi